Startbijeenkomst

Gepubliceerd op 17 december 2018 om 18:45

De 1e bijeenkomst van de businessclub De Twentse Doorloper is een feit! Op uitnodiging van het bestuur kwamen op donderdag 13 december 2018 verschillende ondernemers en afgevaardigden uit de baancommissie en baanselectie bij elkaar. Deze avond stond in het teken van onderlinge kennismaking en nadere toelichting omtrent de doelstellingen en ambities van onze nieuwe businessclub.

Het 2e deel van de avond bestond uit een inspirerende presentatie van Gianni Romme over talentontwikkeling en begeleiding in de schaatssport. Aansluitend verzorgde Gianni een interessante rondleiding achter de coulissen van de ijsbaan. De geslaagde avond werd afgesloten met een borrel en wat versnaperingen in de kantine van de ijsbaan. Met in totaal 11 nieuwe leden van de businessclub kijkt het bestuur met volle tevredenheid terug op de 1e bijeenkomst!

In maart as. zullen wij weer een evenement gaan organiseren. Draag jij de Twentse schaatssport ook een warm hart toe en wil je graag netwerken met andere enthousiaste ondernemers of eventueel donateur worden neem dan vandaag nog contact op en sluit je aan!


Reactie plaatsen

Reacties

Voorbeeld
een paar seconden geleden

Dit is slechts een voorbeeld opmerking.

Ander voorbeeld
een paar seconden geleden

Dit is een ander voorbeeld van een opmerking.