Onze projecten

Onze stichting heeft als doel het schaatsen in Twente te stimuleren en te ondersteunen. Dit doen we door het opzetten en organiseren van initiatieven ter promotie van de Twentse schaatssport. Als vriendenkring bestaande uit ondernemers maar ook privé-personen beschikken wij inmiddels over een mooi netwerk waarin kennis en middelen beschikbaar zijn. Naast onze eigen initiatieven kan men een beroep doen op onze vriendenkring als ondersteuning gewenst is, zolang deze passen binnen onze doelstelling de schaatssport in Twente te stimuleren.Hieronder enkele projecten die wij organiseren, ondersteunen of (mede) financieren:

IJSTIJD: Jeugd Schaats Run - 7 December

Op 7 december organiseert de Twentse Doorloper samen met IJstijd van de KNSB, IJsbaan Twente en alle Twentse schaatsverenigingen een obstakel run op het ijs. Met diverse obstakels voor de jeugd van elke niveau t/m 14 jaar. Met muzikale omlijsting en heerlijke versnapering.

Schrijf je nu in! 

Locatie: IJsbaan Twente / Tijd: 10.00 - 12.00 uur

Klik op de inschrijf banner hieronder voor meer informatie: 

Lees meer »

Talentendagen 2018/2019

Afgelopen jaar hebben ongeveer 30 sporters van diverse Twentse verenigingen meegedaan aan de KNSB Twente Talentendagen. Deze Talentendagen waren bedoeld om sporters en trainers dichter bij elkaar te brengen. Ook waren er diverse leermomenten voor de sporters om zich te kunnen ontwikkelen. De Talentendagen zijn gestart met Zomerijs en afgesloten met Shorttrack trainingen beide op IJsbaan Twente.

Lees meer »

Twentse Jeugd Elfstedentocht

Op zaterdag 30 maart organiseert de Twentse Doorloper in samenwerking met IJsbaan Twente en met de Twentse schaatsverenigingen de Twentse Jeugd Elfstedentocht. De tocht is bedoeld voor kinderen tot en met 14 jaar. Er is een prijs voor de deelnemer die het leukst verkleed is. Voor alle deelnemers is er Koek & Zopie en aan het eind uiteraard het Elfstedenkruisje. De kosten (te voldoen bij de entree van de IJsbaan) bedragen € 5,- per deelnemer. Baankaarthouders (BC Twente) kunnen op vertoon van hun baankaart gratis deelnemen en kunnen voor € 2,50 een introducé meenemen. 

Lees meer »